Centre de documentació (En Proves)

El centre de documentació és un espai d'informació i consulta amb vocació d'esdevenir un centre de referència especialitzat en dansa tradicional. Funcions Les funcions del centre de documentació són: Donar suport als treballs de recerca sobre la dansa tradicional Oferir la màxima informació actualitzada i de qualitat a les persones… (més informació)

o fer una cerca simple

o fer una cerca avançada

La foto

Fotografies d'un grup de nens ballant el «Ball de Gitanes» a l'escola «La Creu» de Torrefarrera

Fotografies enviades probablement per una mestra que va assistir a un curs del Sac de Danses i després va dur a terme les danses apreses a l'escola on treballava. Autor de les fotografies: Foto… (més informació)

Etiquetes:

El Sac de Danses

Fotos Relacionades

Documents
Ponència titulada "La cultura popular com a cultura local", de Joan Cavallé, oferta dins el Seminari "La problemàtica actual de la cultura popular"

Etiquetes:

El Sac de Danses
Documents relacionats
Fotocòpia d'una [instància] del Sac de Danses a la Generalitat de Catalunya per formalitzar l'entrega del llibre d'actes i sol.licitant la seva legalització

Etiquetes:

El Sac de Danses
Documents relacionats
Vestuari
Esbós de diversos dissenys de vestuari o figurins dels ballets de l'Esbart Verdaguer

Hi ha anotacions manuscrites acompanyant els dibuixos, entre les quals destaquem la referència a dues danses: "Ball pla de Rossinyol" i "Vilanova" (més informació)

Etiquetes:

Esbart Verdaguer
Documents relacionats
Fitxa d'un figurí dissenyat per Jaume Picas Guiu per a l'Esbart Verdaguer

Fitxa mecanoscrita, elaborada pel Departament de Propaganda de l'Esbart Verdaguer, i escrita en francès. (més informació)

Etiquetes:

Esbart Verdaguer
Documents relacionats