o fer una cerca simple

o fer una cerca avançada

RESULTATS DE LA CERCA
Has buscat
aproximadament 276 resultats

41

Celebració d'un festival de danses catalanes a càrrec de l'Esbart Verdaguer, amb la col.laboració de la Cobla Barcelona i la Cobla Sabadell (abans Molins). (més informació)

Col·leccions
Ball del Mocador, Ball pla, Ball pla de Llavaneres, Galop de Panderetes, La dansa de Castellterçol, La disfressada, La Gala de Campdevànol, La Marsoliana, La Tirotiraina, Les Majorales
Full
42

Les danses catalanes van a càrrec de l'Esbart Verdaguer, amb la col.laboració de la Cobla Barcelona. Les danses de Mallorca van a càrrec de l'agrupació folklòrica "Brot de Taronger". (més informació)

Col·leccions
Full
45
Col·leccions
A una plaça de Sóller, Catalònia, D'altres corrandes, Divertiments, Fandango per als llauradors de tabernes de Valldigna, Jota valenciana, Les Majorales, Recordant l'Alguer
Programa de mà
46

L'acord per modificar els articles 2 i 3 del capítol I dels Estatuts es produeix en el marc d'una Assemblea Extraordinària dels socis de l'entitat. (més informació)

Col·leccions
Certificat
47

L'objecte de la subvenció és l'estrena de les coreografies "Dansa galana" i "Jotes de Tortosa" i la dotació econòmica de 400.000 pessetes. (més informació)

Col·leccions
Carta
48

Hi participen: Ballet de la Ciutat Comtal, Esbart Dansaire de Rubí, Esbart Lluís Millet i Esbart Verdaguer. Col.laboren la Cobla Bages i la Cobla Llobregat. (més informació)

Col·leccions
Antologia balear, Ball del córrer, Ball del Mocador, Bolero de l'Alcúdia de Carlet, Dansa de Fadrins, Els quatre vents, La Gala de Campdevànol, Les gitanes del Vallès, Mosaic valencià, Papallones i roelles
Programa de mà
49

L'Esbart Verdaguer estrena la coreografia "Montjuic" per commemorar el 25 aniversari de l'estrena del ballet "L'Envelat".  (més informació)

Col·leccions
Contrapàs, D'altres corrandes, Divertiments, Farandola, L'envelat, L'Espanyolet del Berguedà, Montjuïc, Recordant l'Alguer, Vilanesca
Programa de mà
50

L'Esbart Verdaguer estrena la coreografia "Montjuic" per commemorar el 25 aniversari de l'estrena del ballet "L'Envelat". (més informació)

Col·leccions
L'envelat, Montjuïc
Full